Rental Mobil Malang? di Nahwa.co.id Aja

Berita DISHUB

• A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: views/content.php

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: views/content.php

Tuesday, 10 February 2015

UPACARA PERINGATAN HARI KORPRI DAN HARI PGRI

Upacara Peringatan hari jadi Korpri dan PGRI dilaksanakan serentak pada senin tanggal 1 Desember 2014 di halaman Kantor Bupati Kepulauan Anambas.
Pada Upacara ini diserahkan piagam penghargaan kepada para PNS yang telah mengabdi selama 10 tahun, 20 tahun dan 30 Tahun.
Dinas Perhubungan di anugerahi Piagam Penghargaan sebagai SKPD teladan 1 dalam hal penegakan Disiplin Kerja Pegawai Tahun 2014 dari Bupati Kepulauan anambas.

Copyright © 2014. | Dinas Komunikasi dan Informatika Kabupaten Kepulauan Anambas. | All right reserved.