Rental Mobil Malang? di Nahwa.co.id Aja

Pembekalan Materi Pradiklat Kebandarudaraan Kabupaten Kepulauan Anambas

• A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: views/content.php

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: views/content.php

Wednesday, 25 March 2015

Pada hari Senin , tanggal 04 Maret 2015 bertempat di Ruang Rapat Dinas Perhubungan diadakan Pembekalan Materi bagi peserta Diklat Kebandarudaraan. Acara dihadiri oleh Pejabat di lingkungan Dinas Perhubungan dalam hal ini dipimpin langsung oleh Kepala Dinas Perhubungan Bpk. Masykur, ST.,MM.. Pada Acara ini, Peserta Diklat Kebandarudaraan diberikan arahan dan Pemberitahuan tentang pelaksanaan Diklat yang akan segera dilakukan, baik itu tempat, tata tertib dan hal-hal teknis dan non teknis di lapangan.

Copyright © 2014. | Dinas Komunikasi dan Informatika Kabupaten Kepulauan Anambas. | All right reserved.